ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Seaspan: Μία νέα συμφωνία αυξάνει τις παραγγελίες της σε 45

21:57 - 29 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
Seaspan: Μία νέα συμφωνία αυξάνει τις παραγγελίες της σε 45
Η Seaspan Corporation προσθέτει και άλλα πλοία στις παραγγελίες της, με μια νέα συμφωνία για έξι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χωρητικότητας, 15.000 TEU.

Τα πλοία θα παραδοθούν μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τριμήνου του 2024 και μετά την παράδοση, θα εισέλθουν σε μακροχρόνιες ναυλώσεις με ένα global liner.

Επιπλέον, τα πλοία αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από πρόσθετα δάνεια καθώς και μετρητά.

Ο Bing Chen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Seaspan, σχολίασε: «Οι πελάτες μας συνεχίζουν να αναγνωρίζουν την προστιθέμενη αξία της ολοκληρωμένης πλατφόρμας μας. Αυτή η παραγγελία υπογραμμίζει περαιτέρω τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες μας, τη λειτουργική υπεροχή και την ικανότητά μας να εφαρμόζουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών μας».

Να σημειωθεί ότι προ ημερών η Seaspan ανακοίνωσε την επέκταση της σύμβασης ορισμένου χρόνου με την Cosco, με στόχο να παρατείνει τους τρέχοντες όρους μίσθωσης για 17 containerships.

Ο στόλος της Seaspan αποτελείται επί του παρόντος από 127 πλοία, με δύο μεταχειρισμένα έτοιμα να παραδοθούν και 45 νέα να ετοιμάζονται στα ναυπηγεία κατόπιν παραγγελίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:21 - 30 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.