ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ZeroNorth: Πρόταση για σχεδιασμό, στατιστική ανάλυση και προμήθεια καυσίμων

12:20 - 08 Σεπ 2022 | Ναυτιλία
ZeroNorth: Πρόταση για σχεδιασμό, στατιστική ανάλυση και προμήθεια καυσίμων
Η εταιρεία τεχνολογίας ZeroNorth ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της ZeroNorth Bunker, μιας ολοκληρωμένης λύσης για τον προγραμματισμό, την προμήθεια καυσίμων και την ανάλυση δεδομένων.

Συγκεντρώνοντας ολόκληρη τη διαδικασία ανεφοδιασμού σε μια πλατφόρμα και συλλέγοντας εκατομμύρια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, η ZeroNort Bunker επιτρέπει τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και διαφάνεια σε όλη την αλυσίδα αξίας των ναυτιλιακών καυσίμων.

Η ZeroNorth λανσάρει το ZeroNorth Bunker σε μια κρίσιμη στιγμή για τους πελάτες της οι οποίοι  αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον εφοδιασμού ναυτιλιακών καυσίμων, που συμπεριλαμβάνουν την αύξηση των τιμών, την αυξανόμενη αστάθεια των τιμών, των αυστηρότερων κανονισμών και του σύνθετου ενεργειακού τοπίου.

Χάρη στην ενσωμάτωσή του με την πλατφόρμα της ZeroNorth, το ZeroNorth Bunker υποστηρίζει άμεσα τις κρίσιμες δραστηριότητες για την βελτιστοποίηση του πλοίου, του ταξίδια και των καυσίμων, ενισχύει τα έσοδα ενώ ταυτόχρονα μειώνει το κόστος και τις εκπομπές.

Το ZeroNorth Bunker θα βοηθήσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία να διαχειριστεί την ενεργειακή της μετάβαση στον αγώνα προς την υιοθέτηση λύσεων απανθρακοποίησης.

Η σουίτα εφαρμογών του ZeroNorth Bunker για τον προγραμματισμό, την προμήθεια καυσίμων και την ανάλυση δεδομένων είναι αρθρωτή (modular) για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Η υπηρεσία Bunker Planner παρέχει πρόσβαση και παρέχει συστάσεις για το πού, πότε και με τι ποσότητα θα εφοδιαστεί το πλοίο,  αναλύοντας πολλά δεδομένα σε πραγματικο χρόνο

συμπεριλαμβανομένων των τιμών καυσίμων από περισσότερα από 100 λιμάνια. Το Bunker Planner χρησιμοποιεί τόσο την ιστορική ανάλυση όσο και λειτουργικότητα πρόβλεψης, παρέχοντας στους πελάτες πληροφορίες σχετικά με την ισχύ, την κατεύθυνση και τη διάρκεια των τάσεων της αγοράς.

Η ZeroNorth Bunker Procurement ασχολείται με τη γενική διαχείριση των παραγγελιών  από την ζήτηση  έως την πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των συμβολαίων, των αναλύσεων των καυσίμων και της ποιοτικής αναφοράς και των διαδικασιών ελέγχου. Η υπηρεσία βοηθά τους αγοραστές να ταιριάζουν προμηθευτές με λιμάνια και διαχειρίζεται όλη την αλληλογραφία, καθώς και την τιμολόγηση και πιθανά claims και καθιστά ευκολότερη την επικοινωνία μεταξύ πλοιάρχου, γραφείου, bunker dept. και operator. Επιτρέπει δε στον operator να έχει πλήρη γνώση σχετικά με το κόστος των καυσίμων και του περιβαλλοντικου τους αντίκτυπου.

Το Bunker Analytics αξιοποιεί τα δεδομένα και τις γνώσεις στον τομέα της ZeroNorth για να βοηθήσει τους πελάτες της να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία και να αποκτήσουν διορατικότητα από την ανάλυση προηγούμενων αποφάσεων για τη βελτίωση αυτών του μέλλοντος.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία του ZeroNorth Bunker, ο Søren Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος της ZeroNorth, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να χτίζουμε μια πλατφόρμα για πλήρη βελτιστοποίηση σε όλη τη ναυτιλιακή αλυσίδα αξίας. Η νεα μας προσφορά απλοποιεί τη ροή εργασίας, τη συνδεσιμότητα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιτύχουν τους οικονομικούς  και περιβαλλοντικούς τους στόχους. Η ZeroNorth θα συνεχίσει να ηγείται στον μετασχηματισμό του κλάδου καθώς υλοποιούμε το όραμά μας για πράσινο παγκόσμιο εμπόριο».

Ο Kenneth Juhls, Διευθύνων Σύμβουλος, της ZeroNorth Bunker, πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που λανσάρω αυτή την πρόταση τόσο στους πελάτες μας αλλά και στην αγορά, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την προμήθεια, και αναλυτικά στοιχεία σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το ZeroNorth Bunker επιτρέπει στις εταιρείες να εφαρμόσουν μια ενιαία στρατηγική bunkering σε όλο τον στόλο και να ενσωματώσουν με ευκολία την διαδικασία επιλογής για το τι, πού, πότε, πόσο και από ποιον θα προμηθευτούν καύσιμα, με τις ενέργειες για βελτιστοποίηση του ταξιδιού, του πλοίου και των εκπομπών. Η φιλοδοξία μας για το ZeroNorth Bunker είναι να υποστηρίξει και να δώσει την δυνατότητα στους αγοραστές, στους προμηθευτές και στους εμπόρους καυσίμων να ψηφιοποιήσουν τις δραστηριότητές τους, να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων, να αύξησουν τα κερδη τους και, εν τέλει, να διευκολύνει την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.