ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το λιμάνι Salalah και η Maersk λανσάρουν νέα λύση μεταφορών

20:54 - 02 Δεκ 2022 | Ναυτιλία
Το λιμάνι Salalah και η Maersk λανσάρουν νέα λύση μεταφορών
Το λιμάνι Salalah, σε συνεργασία με τη δανική εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Maersk, θα ξεκινήσει μια νέα λύση πολυτροπικών μεταφορών στην ελεύθερη ζώνη Al-Mazyunah στο Ομάν.

Σχεδιασμένη για να διευκολύνει τις εσωτερικές υπηρεσίες, η νέα προσφορά εκτείνεται πέρα ​​από το λιμάνι και περιλαμβάνει την εξασφάλιση εκτελωνισμών και δεσμευμένων υπηρεσιών μεταφοράς φορτηγών στους κόμβους ελεύθερων ζωνών Salalah και Al-Mazyunah υπό εμπορευματικές μεταφορές.

Σύμφωνα με τη λιμενική αρχή, η νέα υπηρεσία θα μειώσει τον χρόνο παράδοσης και θα επιτρέψει την πρόσβαση σε πολλές αγορές. 

Στοχεύει επίσης να υποστηρίξει την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο Ομάν και την Υεμένη και να προσελκύσει νέους επενδυτές, κάτι που είναι επίσης ευθυγραμμισμένο με το όραμα του Ομάν 2040.

Επιπλέον, το λιμάνι Salalah και η Maersk μόλις ολοκλήρωσαν την πρώτη δοκιμαστική αποστολή από την Κίνα που παραδόθηκε στη Mazyouna FZ στο Ομάν. Η εν λόγω αποστολή φορτώθηκε στο κινεζικό λιμάνι Ningbo και έφτασε στη Mazyouna με συνολικό χρόνο διέλευσης 25 ημέρες.

Ο Christopher Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Maersk ΗΑΕ, Ομάν και Κατάρ, δήλωσε: "Φιλοδοξία μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με ολοκληρωμένες λύσεις από άκρο σε άκρο που θα απλοποιήσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού τους. Οι κοινές μας προσπάθειες με το Port of Salalah στοχεύουν να το πετύχουμε αυτό και ανυπομονούμε να ξεκλειδώσουμε νέα αξία για τους πελάτες μας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.