ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Robert Perri νέος CEO της ελληνικής ναυτιλιακής OceanPal

15:31 - 03 Φεβ 2023 | Ναυτιλία
Ο Robert Perri νέος CEO της ελληνικής ναυτιλιακής OceanPal
H ναυτιλιακή OceanPal, συμφερόντων της Σεμίραμις Παληού, προχωρά σε αντικατάσταση CEO και ανακοινώνει ότι τη θέση καταλαμβάνει ο κ. Ρόμπερτ Πέρι, εκεί όπου προηγουμένως ήταν ο Ελευθέριος Παπατρύφων, τους τελευταίους 15 μήνες, από το Νοέμβριο του 2021.

Να τονιστεί ότι ο κ. Παπατρύφων θα παραμείνει στην εταιρεία σε διευθυντική θέση.

Ο κ. Ρόμπερτ Πέρι, αμερικάνος πολίτης είναι ευρέως γνωστός στους ελληνικούς ναυτιλιακούς κύκλους. Ξεκίνησε ως λογιστής στην Merril Lynch, ενώ στη συνέχεια έχει αναλάβει πολλές θέσεις, που σχετίζονται με τα οικονομικά σε πολλές ελληνικές ναυτιλιακές, όπως η Paragon, η Costamare, η Atlas Maritime, η Box Ships και η TMS Cardiff Gas.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πιστεύω ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλή θέση για συνεχή ανάπτυξη στον ναυτιλιακό τομέα σε μια κατάλληλη στιγμή του κύκλου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ισχυρή ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών για να εφαρμόσουμε την επιχειρηματική μας στρατηγική», τόνισε.

Η OceanPal, spin-off εταιρεία της Diana Shipping που ιδρύθηκε το 2021, διαθέτει στόλο αποτελούμενο από τέσσερα bulker (δύο panamax και δύο capesize).

Tην 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσε την εξαγορά του πέμπτου bulker της από την Diana Shipping, του χωρητικότητας 76,225 dwt «Melia» (κατασκευής 2005) έναντι 14 εκατ. δολαρίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.