ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δοξαράς (e-katanalotis): Το καλάθι έφερε μειώσεις σε 100 προϊόντα

09:36 - 07 Νοε 2022 | Οικονομία
Δοξαράς (e-katanalotis): Το καλάθι έφερε μειώσεις σε 100 προϊόντα
Περιορίστηκαν στο 60% από 90% τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στο καλάθι του νοικοκυριού επισήμανε ο υπεύθυνος της πλατφόρμας e-katanalotis στην εκπομπή Τώρα Μαζί του Open TV.
Σημαντικές μειώσεις τιμών σε μια σειρά από προϊόντα φαίνεται, σύμφωνα με τον Γιάννη Δοξαρά, υπεύθυνο της πλατφόρμας e-katanalotis, στην εκπομπή Τώρα Μαζί του Open TV.
 
"Το e-katanalotisυπάρχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Μαζεύουμε καθημερινά τις τιμές από 1300 είδη από 13 αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθημερινά. Το e-katanalotis δεν υπάρχει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, εκιναι το πρώτο παρατηρητήριο αγοράς" σημείωσε ο Γιάννης Δοξαράς.
 
Ερωτώμενος αν υπάρχουν ενδείξεις ώστε να περιοριστεί η ακρίβεια, απάντησε ότι  "Ξεκίνησε το καλάθι με 850 προϊόντα και τώρα έχει πέσει στα 700, οπότε το καλάθι τι έκανε; Κανονικοποίησε τις λίστες, ξεκίνησε λίστες με πολύ μεγάλη ποσόστωση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ενώ τώρα έχει περιοριστεί η ποσόστωση στο 60%,  τα σούπερ μάρκετ έκαναν αλλαγές στη λίστα και είχαμε πολύ μεγάλη μείωση τιμών. Η λίστα θα είναι σταθερή, κάθε Τετάρτη καταθέτουν τη λίστα, τα προϊόντα δεν πρέπει να αλλάζουν, και τα σούπερ μάρκετ έχουν μόνο τη δυνατότητα να μειώνουν τιμές. Έχουμε πάρει μειώσεις τιμών σε περισσότερα από 100 προϊόντα μέσα σε τρεις ημέρες".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.