ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Market Pass: Δύο ημερομηνίες πληρωμής- Επιλέξτε ψηφιακή κάρτα ή τράπεζα

11:02 - 28 Φεβ 2023 | Οικονομία
Market Pass: Δύο ημερομηνίες πληρωμής- Επιλέξτε ψηφιακή κάρτα ή τράπεζα
Τελειώνει ο χρόνος για όσους θέλουν να προλάβουν να λάβουν την πρωτη πληρωμή του market pass.

Όσοι κάνουν αίτηση έως και σήμερα 28/2 θα πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου. Αντίθετα, όσοι το καθυστερήσουν και κάνουν αίτηση το πρώτο 15ήμερο του Μαρτίου θα πληρωθούν αργότερα, προς τις 20 Μαρτίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν αν θα πληρωθούν την οικονομική ενίσχυση σε ψηφιακή κάρτα στο κινητό τους τηλέφωνο ή με πίστωση του ποσού απευθείας στην τράπεζα.

Στην δεύτερη περίπτωση οι δικαιούχοι μπορούν μεν να κάνουν ότι θέλουν τα χρήματα (δεν περιορίζονται να τα χρησιμοποιήσουν σε καταστήματα τροφίμων) ωστόσο χάνουν το 20% του ποσού ως «πέναλτι». Λαμβάνουν δηλαδή το 80% του ποσού που δικαιούνται.

Οσοι υποβάλουν αίτηση για ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2023 θα πληρωθούν στις 3 Μαρτίου 2πλή ενίσχυση, για Φεβρουάριο και Μάρτιο 2023.

Αντίστοιχα, όσοι καθυστερήσουν και υποβάλουν αίτηση για ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός Μαρτίου (1-15/3) θα πληρωθούν την διπλή ενίσχυση για Φεβρουάριο και Μάρτιο έως τις 20 Μαρτίου. 

Από κει και πέρα, οι πληρωμές θα συνεχίσουν να γίνονται μήνα - μήνα, μέχρι και τον Ιούλιο, εντός των πρώτων τριών εργάσιμων ημερών κάθε μηνός. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.