ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα μάχη ζωής για τη Γεννηματά-Κύμα συμπαράστασης- Διαβουλεύσεις στο ΚΙΝΑΛ

06:59 - 13 Οκτ 2021 | Πολιτική
Η Φώφη Γεννηματά ετοιμάζεται να δώσει άλλη μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έχει στο πλευρό της όλη την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι επιπλοκές στην υγεία της που την αναγκάζουν να αποτραβηχτεί από τα κοινά για να παλέψει για τη ζωή της, ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης ξεκίνησε την πορεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φίλοι, σύντροφοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά και απλοί πολίτες, ενώνουν τη φωνή τους για να στηρίξουν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ώστε να τα καταφέρει για ακόμη μία φορά.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη στον Ευαγγελισμό το βράδυ της Δευτέρας (11/10) και το απόγευμα της Τρίτης (12/10) ανακοινώθηκε πως διαπιστώθηκε μία σοβαρή επιπλοκή στην υγεία της. Λίγο αργότερα σε μία γραπτή δήλωσή της ανακοίνωσε πως το νέο πρόβλημα υγείας τη θέτει αναγκαστικά εκτός της εσωκομματικής διαδικασίας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Οι συνυποψήφιοί της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έσπευσαν να δηλώσουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της. Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη προεκλογική του δραστηριότητα.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε.

Με τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά επικοινώνησε αμέσως και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, λέγοντας ότι είναι κοντά της ως σύντροφος και καλός φίλος.

«H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές.

Το τι ακριβώς θα συμβεί στο ΚΙΝΑΛ είναι άγνωστο. Θυμίζουμε οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό δεν θα αλλάξει, αν και δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες εκπλήξεις. Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποια νέα υποψηφιότητα.

Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, όπως τονίζουν συνεργάτες της, θέλει να δει το κόμμα να προχωράει, παρότι η ίδια δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Αυτό το πολιτικό ήθος είναι που εκτιμούν ακόμα και οι πολιτικοί της αντίπαλοι, που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για το πρόβλημά της έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε μαζί της και της ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. Το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, εξέφρασε τη στήριξή του.

Με μία ανάρτηση στο Twitter, το γραφείο τύπου τουΚΚΕ ενημέρωσε για τις ευχές του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Φώφη Γεννηματά για περαστικά μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Την ίδια ώρα, όμως και στα social media, πλήθος κόσμου εξέφραζε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς από την πλευρά μας.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 07:10 - 13 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.