ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζει... πόστα ο Κασσελάκης- Τα πρόσωπα του νέου προέδρου

09:33 - 26 Σεπ 2023 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζει... πόστα ο Κασσελάκης- Τα πρόσωπα του νέου προέδρου
Την νέα του ομάδα άρχισε να συγκροτεί ο Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να δώσει το στίγμα του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα (25/9) ανακοίνωσε ότι ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, αναλαμβάνει διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου και θα έχει ασφαλώς κομβικό ρόλο στη νέα προσπάθεια.

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Επόμενη κίνηση αναμένεται να είναι η διατήρηση του Σωκράτη Φάμελλου στη θέση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Η θητεία του σε αυτό το πόστο μετά την παραίτηση Τσίπρα κρίθηκε επιτυχημένη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών εντός της Βουλής.

Μεταξύ των προσώπων που θα αναλάβουν σημαντικό ρόλο κοντά είτε σε κοινοβουλευτική θέση είτε με κάποιον τομέα ευθύνης είναι οι Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παύλος Πολάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Ρένα Δούρου, Χάρης Μαμουλάκης,  Βασίλης Κόκκαλης, Πέτρος Παππάς, Αθηνά Λινού κ.α.

Ο Νίκος Παππάς είτε θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είτε θα αναλάβει κάποιον τομέα ευθύνης και η Θεοδώρα Τζάκρη μάλλον προορίζεται για γραμματέας της Κ.Ο.

Ενδιαφέρον ασφαλώς έχει να δούμε πως θα αξιοποιηθούν τα στελέχη που βρέθηκαν απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, όπως για παράδειγμα ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα υπάρξει συνάντηση με την Έφη Αχτσιόγλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.