ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φροντίδα για την ψυχική υγεία μας

12:34 - 20 Οκτ 2022 | Trends
Φροντίδα για την ψυχική υγεία μας
Κατά την περίοδο της καραντίνας δοκιμάστηκαν περισσότερο παρά ποτέ οι ψυχικές αντοχές όλων μας, καθώς και οι σχέσεις μας με την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες.

Αυτό, για πολλούς, αποτέλεσε αφορμή για να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητές τους με τα ζητήματα της ψυχικής υγείας και ισορροπίας να αποκτούν σημαντική θέση για την ποιότητα της ζωής τους.

Το HappyLifeMagazine, που σκοπό έχει να μοιράζεται τη γνώση, τις ιδέες και τα θετικά μηνύματα ώστε η απαιτητική καθημερινότητα να γίνεται χαρούμενη και παραγωγική, δημιούργησε ένα συνδρομητικό κανάλι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης. Μία επίλεκτη ομάδα ειδικών της ψυχικής υγείας συντονίζει, καθοδηγεί, υποστηρίζει και φέρνει κοντά τους ανθρώπους, υπενθυμίζοντάς τους κάτι σημαντικό: «Δεν είμαστε μόνοι».

Με το μότο «η ψυχική υγεία δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη» προσεγγίζονται θέματα που αφορούν όλες τις πλευρές της ζωής από γνωστούς επαγγελματίες του χώρου.

Μάθετε περισσότερα στο https://happylifemag.com/den-eimaste-monoi/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.