ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

#MeToo: Η άστοχη δήλωση του Πετρούνια που ξεσήκωσε αντιδράσεις

15:32 - 21 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
#MeToo: Η άστοχη δήλωση του Πετρούνια που ξεσήκωσε αντιδράσεις
O ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε μία άστοχη δήλωση για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης μίλησε για κάποια μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία δήλωσε πως λυπάται, ωστόσο ανέφερε πως δεν έχει δει αθλητές που έχουν πετύχει τους στόχους τους να έχουν μιλήσει για τέτοιου είδους περιστατικά.

«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», σημείωσε ο Πετρούνιας.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια προκάλεσαν αλγεινές εντυπώσεις.

Ο ίδιος φρόντισε άμεσα να… μαζέψει ό,τι μαζεύεται, δηλώνοντας στα social media πως η δήλωσή του πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύει ο ίδιος.

«Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», δήλωσε στα social media ο Έλληνας πρωταθλητής.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:17 - 21 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.