ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ικαρία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 17χρονο αγνοούμενο-Άκαρπες οι έρευνες

11:23 - 25 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Ικαρία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 17χρονο αγνοούμενο-Άκαρπες οι έρευνες
Στα ύψη βρίσκεται η αγωνία για τον 17χρονο, ο οποίος εξαφανίστηκε από τις 20 Ιουλίου στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Οι επίσημες έρευνες ολοκληρώνονταν το πρωινό του Σαββάτου, όμως με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, τρεις μέρες μετά την επίσημη λήξη, με την ελπίδα όλων να εντοπιστεί ο νεαρός.

Σκάφη του Λιμενικού Σώματος, εναέρια μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, Δύτες Διασώστες, αυτοδύτες, βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού (οι οποίοι, εκτός απροόπτου, θα συμμετέχουν και τη σημερινή ημέρα) συνεχίζουν τις προσπάθειες εξεύρεσης του.

Συμμετέχουν ακόμα ιδιώτες χειριστές drones, πολλοί κάτοικοι του νησιού, είτε κάτοχοι πλωτών μέσων, είτε οχημάτων, ακόμα και με τα πόδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακαμάτρας «Η Κεφάλα», ανακοίνωσε, ότι όταν λήξουν οι έρευνες από τις επίσημες αρμόδιες Αρχές, θα συνδράμει οικονομικά ώστε η έρευνα να συνεχιστεί ιδιωτικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.