• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:34 - 22 Φεβ 2017

Σπίρτζης ο νέος Μπιζανομάχος: Βάστα τρόικα τ΄ άλογα!

Οι χθεσινές δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη από τα Ιωάννινα όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, υποβαθμίστηκαν σε βαθμό κατάφορης αδικίας για τον ευαίσθητο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών.

Παρασυρμένος από το κλίμα της ημέρας, ο κ. Σπίρτζης και με ένα αδιόρατο τρέμουλο συγκίνησης στα χείλη κατάφερε να συνδυάσει το αποτέλεσμα του χθεσινού Eurogroup με τις νικηφόρες μάχες των Ελλήνων στο Μπιζάνι, χωρίς να ξεσπάσει σε νευρικά γέλια!

Ιδού τι είπε μετά την παρέλαση:

«Η σημερινή ημέρα, η απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συμπίπτει με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μετά από πολύ μεγάλη μάχη για τη χώρα.

Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το ηθικό φρόνημα των Ελλήνων είχε ανέβει και με την απελευθέρωση της πόλης άνοιξε ο δρόμος για την απελευθέρωση της υπόλοιπης Ελλάδας, γιορτάζουμε σήμερα και την έξοδο από την κρίση με τις προσπάθειες που έχουν γίνει και τελεσφορούν να βγει επιτέλους ο ελληνικός λαός από το χάλι που μπήκε τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε πως τελειώνει αυτός ο κατήφορος, τελειώνει η ύφεση».

Πληροφορίες ότι κατόπιν τούτων ο συμπαθής υπουργός ανέβασε πυρετό, ελέγχονται…

Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2017 - 13:37