• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:10 - 08 Φεβ 2008

Από Wall Street η τάση- Τα βλέμματα στις τράπεζες

Ανοδικά αναμένουν οι αναλυτές να ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση, μετά και το θετικό κλείσιμο των αμερικανικών αγορών. Σημειώνεται πως και σήμερα οι περισσότερες ασιατικές αγορές παρέμειναν κλειστές λόγω αργίας, πλην της Ιαπωνίας που έκλεισαν με απώλειες.

Πειραιώς
Λόγω του θετικού κλίματος που επικράτησε στις αγορές της Αμερικής χθες, περιμένουμε η εγχώρια αγορά να ακολουθήσει την τάση.

Proton Bank
Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα ακολουθώντας το θετικό κλείσιμο των αγορών στις ΗΠΑ. Περιμένουμε σταθεροποιητικό προς ανοδικό άνοιγμα στην εγχώρια αγορά με τους επενδυτές να εστιάζουν στις τραπεζικές μετοχές ενόψει των ανακοινώσεων των εταιρικών τους αποτελεσμάτων που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Marfin
Περιμένουμε οι ευρωπαϊκές αγορές να θέσουν τον τόνο για τη σημερινή συνεδρίαση.