Παράλληλα, η Diageo προχώρησε σε αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για τα λειτουργικά της κέρδη το 2011, εκτιμώντας ότι θα είναι αρκετά πιο αυξημένα από τα λειτουργικά κέρδη του τρέχοντος.
«Τα καθάρα κέρδη της Diageo κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος κυμάνθηκαν στα πλαίσια των εκτιμήσεών μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και συνέχισε εξηγώντας ότι «Η συνεχής δυναμική παρουσία μας στην παγκόσμια αγορά, καθώς και η αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας στην Ασία είναι οι κυριότεροι λόγοι που αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη της εταιρίας».
Επιπλέον, ο CEO της Diageο χαρακτήρισε ριψοκίνδυνες τις εμπορικές συναλλαγές με την Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι οι πωλήσεις της εταιρίας κατέγραψαν μεγάλη μείωση στην Ισπανία.