• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Βέτο από Ομπάμα για τους πρόσφυγες
09:51 - 19 Νοε 2015

Βέτο από Ομπάμα για τους πρόσφυγες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα θέσει βέτο σε μια πρόταση Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων για περισσότερους ελέγχους προσφύγων από τη Συρία ή το Ιράκ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο


"Αυτή η νομοθεσία θα εισαγάγει περιττές και ανέφικτες απαιτήσεις οι οποίες θα εμποδίσουν με απαράδεκτο τρόπο τις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε μερικούς από τους πιό ευάλωτους πληθυσμούς του κόσμου," πρόσθεσε σε γραπτή δήλωση.


Οι προτεινόμενες απαιτήσεις "δεν θα παρέχουν σημαντική πρόσθετη ασφάλεια στους Αμερικανούς πολίτες, αντίθετα, θα χρησιμεύσουν μόνο για να δημιουργήσουν σημαντικές καθυστερήσεις και εμπόδια στην εκπλήρωση ενός ζωτικού προγράμματος το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις ανθρωπιστικών στόχων και στόχων εθνικής ασφάλειας."