• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κίνα: Ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 67 ώρες κάτω από συντρίμμια
16:01 - 23 Δεκ 2015

Κίνα: Ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 67 ώρες κάτω από συντρίμμια

Ο νεαρός άντρας ήταν θαμμένος κάτω από τα συντρίμμια για τουλάχιστον 67 ώρες- Η κατολίσθηση έγινε την Κυριακή σε περιοχή της Κίνας και τουλάχιστον 30 κτίρια κατέρρευσαν!

Μέχρι τώρα οι διασώστες έχουν ανασύρει τέσσερις νεκρούς ενώ πάνω από 70 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.


Η κατολίσθηση συνέβη όταν ένα τεράστιο τεχνητό ανάχωμα για την κατασκευή των αποβλήτων κατέρρευσε μετά από έντονες βροχοπτώσεις και καταπλάκωσε 33 βιομηχανικά κτίρια.


Η κυβέρνηση που έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το περιστατικό, αφότου προέκυψε ότι οι αρχές είχαν προηγουμένως εκδόσει προειδοποιήσεις σχετικά με την επικινδυνότητα του σημείου.


Ο 19χρονος επιζών βρέθηκε γύρω στις 04.00 τοπική ώρα την Τετάρτη και πρόκειται για ένα μετανάστης από την νοτιο-δυτική Κίνα.


Ο νεαρός άντρας ήταν πολύ αφυδατωμένος και είχε σπάσει το πόδι του ενώ οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να καταφέρουν να τον ανασύρουν.

Χτες Τρίτη, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία της εταιρίας που διαχειρίζεται την εγκατάσταση, τη Shenzhen Yixianglong Investment Development και συνέλαβαν έναν αναπληρωτή γενικό διευθυντή ονόματι Γιου Σενγκλί.

Η αστυνομία της Σενζέν δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αιτήματα για σχόλια και τα τηλεφωνήματα προς την εταιρία έμειναν αναπάντητα.