• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:17 - 26 Απρ 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ασφαλισμένων στην Ασπίς Πρόνοια

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στις 12:00 έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα οι ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια, οι οποίοι κάνουν λόγο για πλήρη αδιαφορία μετά το «λουκέτο» που μπήκε στην ασφαλιστική εταιρεία.

Οι ασφαλισμένοι σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους τονίζουν τα εξής: «Η επί σχεδόν έξι μήνες αδιαφορία και πλήρης απουσία σχεδίου για την επόμενη μέρα των ασφαλισμένων, έχουν δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια και σημαντικότατα προβλήματα τα οποία έχουν γίνει επώδυνα και επικίνδυνα ιδίως σε όσους έχουν προβλήματα υγείας».

Κάνουν λόγο, μάλιστα, για οριστική απώλεια των δικαιωμάτων των κατόχων ασφαλιστηρίων υγείας, συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, αποταμιευτικών προγραμμάτων, επενδυτικών προγραμμάτων, αναπηρικών συντάξεων και ασφαλιστηρίων ζωής.