• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τι λέει το Λιμενικό για τις καταγγελίες ψαράδων περί πυροβολισμών
18:57 - 13 Αυγ 2018

Τι λέει το Λιμενικό για τις καταγγελίες ψαράδων περί πυροβολισμών

Ανακοίνωση για τις καταγγελίες των Ελλήνων ψαράδων, για το επεισόδιο στο Αιγαίο με χρήση πυρών από τουρκικά αλιευτικά εξέδωσε το Λιμενικό.

Σε αυτή επισημαίνει ότι διερευνά ενδελεχώς τις καταγγελίες, κατόπιν ενημέρωσης και της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τις καταγγελίες Ελλήνων αλιέων περί χρήσης πυρών από τουρκικά αλιευτικά , πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λέρου, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής γίνεται γνωστό ότι τα υπόψη καταγγελλόμενα έχουν γίνει γνωστά στην αρμόδια Λιμενική Αρχή Λέρου, η οποία τα αξιολογεί και τα διερευνά ενδελεχώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

Σε κάθε περίπτωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πράττει πάντοτε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα σε οποιοδήποτε παραβατική συμπεριφορά».