• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Απομακρύνθηκαν δύο ανενεργά περίπτερα από το Νέο Ψυχικό
17:41 - 19 Φεβ 2025

Απομακρύνθηκαν δύο ανενεργά περίπτερα από το Νέο Ψυχικό

Στην απομάκρυνση των δύο ανενεργών περιπτέρων πέριξ της Πλατείας Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, προχώρησαν οι υπηρεσίες του Δήμου. 

Πρόκειται για δύο εστίες μόλυνσης που αποτελούσαν κίνδυνο για τους διερχομένους πεζούς καταλαμβάνοντας τα πεζοδρόμια της περιοχής. Τα περίπτερα παρέμεναν κλειστά επί πέντε (05/08/2020) και δώδεκα χρόνια (30/07/2013) αντίστοιχα.

«Υλοποιούμε τη δέσμευσή για βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η οργανωμένη απομάκρυνση των ανενεργών περιπτέρων, ήταν μια από τις προτεραιότητές μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος, ο οποίος μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Νάκα και Καθαριότητας Βασίλη Λιάπη παραβρέθηκαν και στα δύο σημεία.

Η αποκατάσταση των πεζοδρομίων θα γίνει αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.