• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
21:35 - 02 Οκτ 2006

Βραβείο για την Altec στην 20η Infosystem

Το βραβείο της καλύτερης δημιουργίας, που απονέμεται κάθε χρόνο στο περίπτερο που εμφανίζει την πιο ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση, απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Altec για την παρουσία της στην 20η Infosystem.

Ο Όμιλος Altec συμμετείχε στην έκθεση με τις θυγατρικές του εταιρίες Microland και AltecTelecoms.

Στην 20η INFOSYSTEM, συμμετείχε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και του Retail.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αltec, το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν έκδηλο τόσο για τις νέες τεχνολογίες που παρουσίασε η Altec Telecoms (i-Call, ευρυζωνικά δίκτυα, συνδέσεις ADSL, σταθερή τηλεφωνία, Digital Home & Business Solutions), όσο και για το έξυπνο κατάστημα της Microland, με το νέο concept.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι εξίσου μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επενδυτών για την απόκτηση αδειών franchise της MICROLAND από όλη την Ελλάδα.

Την απονομή του βραβείου, το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρος του Ομίλου Altec, Θανάσης Αθανασούλης, έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της HELEXPO κ. Θέμης Καρτσιώτης.

.