Συγκεκριμένα, η Ιntralot απέκτησε το 33% των 1.278 αδειών για τα μεγάλα αποκλειστικά σημεία πώλησης αθλητικού στοιχήματος που τελικά διατέθηκαν, δηλαδή 416 άδειες.
Επίσης η εταιρεία απέκτησε πρόσβαση σε ένα νέας μορφής δίκτυο για την Ιταλία μέσω 164 αδειών για μη-αποκλειστικά σημεία (corners ή shop-in-shop), τα οποία σύμφωνα με τα δεδομένα του διαγωνισμού θα είναι χαμηλότερου τζίρου σε σχέση με τα αποκλειστικά πρακτορεία.
Επιπλέον, αποκτήθηκαν εννέα άδειες για αποκλειστικά σημεία ιπποδρομιακού στοιχήματος, ένα νέο προϊόν για την εταιρεία.
Τέλος, αποκτήθηκαν και άδειες διάθεσης αθλητικών και ιπποδρομιακών στοιχημάτων μέσω Internet. Η διάρκεια όλων των αδειών είναι εννέα χρόνια, το δε ύψος της συνολικής επένδυσης εκτιμάται σε 65 εκατ. ευρώ.
Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τους αναλυτές της χρηματιστηριακής, είναι ιδιαίτερα θετική για την Intralot, γι αυτό και αναθεωρούν προς τα πάνω τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη των χρήσεων 2007 και 2008, στα 134,1 εκατ ευρώ και 128,4 εκατ ευρώ αντίστοιχα, αυξημένα κατά 3,2% και 18,3% αντιστοίχως, έναντι προηγούμενων εκτιμήσεων.



