• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Η ανοδική της πορεία αποτυπώνεται στα αποτελέσματα
20:04 - 02 Ιουν 2020

Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Η ανοδική της πορεία αποτυπώνεται στα αποτελέσματα

«Τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της ΔΕΗ είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που έχει γίνει από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρείας τους τελευταίους 10 μήνες» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο υπουργός επισήμανε πως η ΔΕΗ έχει ακολουθήσει μια ανοδική πορεία που «αποτυπώνεται τόσο στην αξία της μετοχής της –σε πείσμα των αναταράξεων που προκλήθηκαν λόγω του κορονοϊού - όσο και στα οικονομικά της αποτελέσματα».

Ακόμη, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει πως «η προσπάθεια συνεχίζεται για πιο σύγχρονες διοικητικές δομές με βάση το νέο νόμο 4643/2019, για τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, για μια δυναμική διείσδυση στις ΑΠΕ».

Ο υπουργός καταλήγει λέγοντας: «Διερωτώμαι αν θα συνεχιστεί παράλληλα η μάλλον κωμική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2020 - 20:11