• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:41 - 05 Ιαν 2007

Axon: Σε διαπραγματεύσεις με Soukos Robots

Η AΧΟΝ Συμμετοχών σε επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγορά αναφέρει ότι σκοπεύει να έλθει άμεσα σε διαπραγματεύσεις με τις εταιρίες Soukos HighTech και Soukos Robots, προκειμένου να επιδιώξει συνεργασία με αυτές στην εκμετάλλευση προϊόντων που στηρίζονται σε ευρεσιτεχνίες του κ. Κων/νου Σούκου.
Συγκεκρομένα επισημαίνεται ότι η συγγενής εταιρία Soukos HighTech, η οποία ανήκει στον ευρύτερο Όμιλο της Axon Εμπορική, συνεργάζεται με την εταιρία του κ. Κων/νου Σούκου με την επωνυμία Soukos Robots.

Η τελευταία έχει δικαιώματα ευρεσιτεχνίας όπως αναφέρεται στα μνημονευόμενα στην ως άνω επιστολή δημοσιεύματα και υπέγραψε πρόσφατα συμφωνητικό συνεργασίας με μεγάλη αμυντική εταιρία των ΗΠΑ για την εκμετάλλευση μίας συγκεκριμένης ευρεσιτεχνίας.

Σημειώνεται στην επιστολή, ότι η Axon Συμμετοχών δεν αποτελεί μέρος της ανωτέρω συμφωνίας.

Εν τούτοις, η Axon Συμμετοχών σκοπεύει να έλθει άμεσα σε διαπραγματεύσεις με τις πιο πάνω εταιρίες, προκειμένου να επιδιώξει συνεργασία με αυτές στην εκμετάλλευση διαφόρων προϊόντων που στηρίζονται σε ευρεσιτεχνίες του κ. Κων/νου Σούκου με τρόπο πρόσφορο για αυτή και με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων της.