Κατώτατη τιμή αγοράς ορίσθηκε η τιμή του 1 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη η τιμή των 6 ευρώ ανά μετοχή, η δε περίοδος αγορών ορίσθηκε δωδεκάμηνη από την λήψη της απόφασης της ως άνω Γενικής Συνέλευσης (20.6.2007).
Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε σχετικά ότι: προτίθεται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών της μέχρι ποσοστού 2,3 % του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, ήτοι τεμάχια 500.000 (ΚΟ), με κατώτατη τιμή 1 Ευρώ και ανώτατη 6 Ευρώ για κάθε μετοχή και στο χρονικό διάστημα από 4.2.2008 έως 20.6.2008
Η απόκτηση ιδίων μετοχών αποφασίσθηκε από την Betanet, και δη μέχρι ποσοστού 7,38 % του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, και ειδικότερα μέχρι 1.000.000 μετοχών κατ' ανώτατο όριο. Ο εν λόγω αριθμός μετοχών αντιπροσωπεύει σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, ποσοστό 4,61 % του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.



