• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης:Τεράστιες οι ουρές,δεν λειτουργεί το σύστημα
10:03 - 08 Φεβ 2017

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης:Τεράστιες οι ουρές,δεν λειτουργεί το σύστημα

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Στις ουρές θα περιμένουν για ώρες όσοι θέλουν να καταθέσουν αίτηση για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η αρμόδια αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε πως η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και πως ούτε η NASA δεν θα τα είχε καταφέρει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύστημα και πάλι δεν λειτουργεί. Η αντιδήμαρχος Μαρία Στρατηγάκη, μοίρασε η ίδια «νούμερα προτεραιότητας» ώστε να υπάρχει κάποια σειρά. Η κυρία Στρατηγάκη μοίρασε μόνο 50 τέτοια νούμερα, καθώς θεωρείται απίθανο να εξυπηρετηθούν περισσότεροι υποψήφιοι σε μία ημέρα.

Η ίδια είπε σε όσους δεν έχουν πάρει νούμερο να αποχωρήσουν καθώς δεν υπάρχει λόγος ταλαιπωρίας, ενώ όπως ανέφερε, όποια ημέρα μέσα στον Φεβρουάριο και αν κατατεθεί η αίτηση, ακόμα και στις 28 Φεβρουαρίου, τα χρήματα του επιδόματος θα καταβληθούν τέλος Μαρτίου.

Παράλληλα, η κ. Στρατηγάκη ανακοίνωσε πως όπως πληροφορείται από το υπουργείο Εργασίας, πιθανότατα αύριο το σύστημα θα έχει αποκατασταθεί.

Χθες η αρμόδια υπουργός απολογήθηκε για τις δυσλειτουργίες, τονίζοντας πως η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια (ηλεκτρονικά) και πως... ούτε η NASA δεν θα τα είχε καταφέρει.

Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2017 - 10:08