• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η Κυβέρνηση καταγγέλλει προσπάθεια αποδόμησης Βαρουφάκη
13:20 - 08 Μαρ 2015

Η Κυβέρνηση καταγγέλλει προσπάθεια αποδόμησης Βαρουφάκη

Προσπάθεια αποδόμησης του Γιάννη Βαρουφάκη, καταγγέλλουν κυβερνητικοί κύκλοι.

 

 

 

Τις τελευταίες μέρες, όπως σχολιάζουν, «παρακολουθούμε μια προσπάθεια αποδόμησης του Υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη. Είτε με ειρωνικά σχόλια, είτε με ψευδείς ή ανακριβείς ειδήσεις. Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή με την προσθήκη «διευκρινίσεων» αλλάζουν τελείως το νόημα των απαντήσεων, όπως έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη του Υπουργού στην εφημερίδα Corriere della Sera. Ο Γ. Βαρουφάκης δεν παραπέμπει ποτέ σε κανένα «δημοψήφισμα για το ευρώ». Η λέξη «ευρώ» είναι προσθήκη του δημοσιογράφου γι’ αυτό και υπάρχει σε παρένθεση».

 

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ο υπουργός έχει την αμέριστη κυβερνητική στήριξη. Χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν: «Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης. Αν θέλουν κάποιον τύπου «Γκίκα Χαρδούβελη», που έλεγε «ναι» σε όλα, θα απογοητευθούν.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο πλευρό της.  Η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για ουσιαστική και πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε ποτέ η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά».