• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Οι 30 ευρωβουλευτές του Ποταμιού
16:29 - 22 Απρ 2019

Οι 30 ευρωβουλευτές του Ποταμιού

Το Ποτάμι παρουσίασε σήμερα τους υποψηφίους του για τις ευρωπαϊκές εκλογές.

«Αλήθειες μόνο». Με ένα δυνατό σύνθημα που παραπέμπει στις αξίες της συνέπειας και του πολιτικού θάρρους το Ποτάμι παρουσίασε τους 30 υποψηφίους του για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θα προκηρυχθούν και τυπικά τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

«Πρόκειται για 27 προτάσεις για την ασφάλεια, την οικονομία, την παραγωγή, το διαδίκτυο, την ελευθερία της έκφρασης, για τα δικαιώματα», τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Άλσος» του Πεδίου του Άρεως, στην αρχή της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Οι θέσεις μας δεν είναι μπλα μπλα δημοκρατία. Δεν είναι μπλα μπλα αλληλεγγύη. Είναι στέρεες θέσεις που εκφράζονται πλέον και από άλλες δυνάμεις στην Ευρώπη. Και είναι οι θέσεις και της Αναγέννησης του Εμανουέλ Μακρόν. Ελευθερία - Προστασία - Πρόοδος», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού εδώ: