• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κουμουτσάκος: Ατυχής και άθλια προσπάθεια παραμόρφωσης της ιστορίας
21:10 - 29 Ιουν 2019

Κουμουτσάκος: Ατυχής και άθλια προσπάθεια παραμόρφωσης της ιστορίας

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τη διαπραγμάτευση στο Σκοπιανό επί Καραμανλή στηλιτεύει με ανάρτησή του στο twitter ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Εκείνοι που συμφωνήσαν σε μια επιζήμια συμφωνία στο ζήτημα της Μακεδονίας δεν μπορούν να κουνούν το δάχτυλο σε εκείνους που αντιστάθηκαν σε ισχυρές διεθνείς πιέσεις, έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον και προστάτευσαν το εθνικό συμφέρον.

Η σκόπιμα αποσπασματική παρουσίαση ενός τμήματος της τότε διαπραγμάτευσης, η οποία δεν κατέληξε σε καμία συμφωνία, αποτελεί ατυχή και άθλια προσπάθεια παραμόρφωσης της ιστορίας. Ο θρίαμβος του Βουκουρεστίου ήταν ένα κεκτημένο που θυσίασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

Το δημοσίευμα σχολίασαν αιχμηρά κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2019 - 21:15