• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ.Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως τον παρακολουθούσαν-Να πάει στον Εισαγγελέα
13:05 - 15 Νοε 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ.Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως τον παρακολουθούσαν-Να πάει στον Εισαγγελέα

Να πάει στον Εισαγγελέα καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι τον παρακολουθούσαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε τηλεοπτική του κόντρα με τον Χρήστο Σπίρτζη είπε μεταξύ άλλων: «Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν!».

Έσπευσε, βέβαια, μετά να συμπληρώσει ότι «εσείς κάνατε καταγγελία στον εισαγγελέα και η λίστα που βγάλατε είχε κι εμένα μέσα. Γιατί βάλατε εμένα στη λίστα;».

«Μετά από μέρες σιωπής και φθηνών αντιπερισπασμών ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως τον παρακολουθούσαν, αποδεχόμενος και αυτός με τη σειρά του την εγκυρότητα των αποκαλύψεων.

Το μόνο που μένει τώρα στον κ. Γεωργιάδη εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και δεν έχει κάτι να φοβηθεί, είναι να πάει στον Εισαγγελέα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.