• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Οικονόμου: Μηδενική ανοχή στην βία εντός και εκτός γηπέδων
18:59 - 07 Νοε 2023

Οικονόμου: Μηδενική ανοχή στην βία εντός και εκτός γηπέδων

Με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Οικονόμου, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,αναφέρθηκε στη σύλληψη από την αστυνομία, 21χρονου οπαδού που πέταξε κροτίδα στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», με συνέπεια τον τραυματισμό του παίκτη των «πρασίνων» Χουάνκαρ.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη».

«Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή» ξεκαθαρίζει ο υπουργός και προσθέτει:

«H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας».

Η ανάρτησή του:

{https://twitter.com/joikonomou/status/1721919323478929716}

Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2023 - 19:17