• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Υπ. Μεταφορών: Δημιουργήθηκαν 37 νέες στάσεις λεωφορείων του ΟΑΣΑ
17:57 - 21 Νοε 2024

Υπ. Μεταφορών: Δημιουργήθηκαν 37 νέες στάσεις λεωφορείων του ΟΑΣΑ

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη διευκόλυνση των καθημερινών μετακινήσεων, ανακοινώνει ότι κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2024 δημιουργήθηκαν 37 νέες στάσεις λεωφορείων σε 23 Δήμους της Αττικής, ενώ παράλληλα συντηρήθηκαν 70 επιπλέον στάσεις σε 25 Δήμους.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Ο.Α.Σ.Α. για συνολική αναβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών, και της εξυπηρέτησης των πολιτών όχι μόνο μέσω του εκσυγχρονισμού του στόλου των λεωφορείων, αλλά και μέσω της βελτίωσης των υποδομών εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την ανακοίνωση του Ο.Α.Σ.Α. δήλωσε: «Η αναβάθμιση των υφιστάμενων στάσεων και η δημιουργία νέων αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς το επιβατικό κοινό. Παράλληλα, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στις δημόσιες συγκοινωνίες καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο για τη βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών, διασφαλίζοντας ποιοτικές, ασφαλείς και σύγχρονες υπηρεσίες για όλους τους πολίτες».

Ακολουθεί σχετικός πίνακας με τις στάσεις που δημιουργήθηκαν ή συντηρήθηκαν ανά Δήμο:

oasa