• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:13 - 22 Σεπ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Η διαφθορά και οι επικρίσεις για υπουργούς, το καρτέλ στο γάλα και οι αντιδράσεις στα υψηλά επιτόκια των τραπεζών, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Όργιο οικογενειοκρατίας στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Αρχίζουν τα αποκαλυπτήρια.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μπατζανάκια, αδέλφια και εξαδέλφια διπλοθεσίτες. Το ΠΑΣΟΚικό βασίλειο του βολέματος των "ημετέρων".

Η ΑΥΓΗ: ΙΧ: Απαραίτητο για την... ταλαιπωρία μας! Περιβάλλον και πεζοί τα θύματα.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξηλώνουν την οικονομική επιθεώρηση. Στο μικροσκόπιο το "πόθεν έσχες" των υπαλλήλων, επανέλεγχος των μεγάλων υποθέσεων.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Ακυβέρνητη πολιτεία... Παραιτήσεις τριών υπουργών ζητεί το ΠΑΣΟΚ.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κατηγορούν τον Τσιτουρίδη για όσα... έκαναν οι ίδιοι. Απύθμενη υποκρισία από το ΠΑΣΟΚ.

ΕΘΝΟΣ: Η... φόδρα γράφει Σιούφας. "Κουστούμι" στα μέτρα του η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μόνιμοι 32.924 συμβασιούχοι. Το ΑΣΕΠ δικαιώνει τις επιλογές της κυβέρνησης για τις προσλήψεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καμπάνες και για Σιούφα. ΠΑΣΟΚ: Έκανε παραμάγαζο την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΕΣΤΙΑ: Διασύρονται ολόκληροι κλάδοι. Τα περί "καρτέλ" στην γαλακτοβιομηχανία.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι παραγωγοί γάλακτος καταγγέλλουν. Εναρμονισμένη συμπίεση τιμών αγοράς. Ερευνάται διόγκωση τιμών πώλησης.

ΤΑ ΝΕΑ: Πληρωμές STOP για 300.000 συμβασιούχους. Με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Το δίλημμα του Καραμανλή: παραίτηση Τσιτουρίδη ή κτύπημα των καρτέλ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιγαντώνει μονοπώλια και διαφθορά. Λερναία Ύδρα τα σκάνδαλα αν δεν ανατραπεί η αιτία.

ΕΞΠΡΕΣ: Φορολογικοί ηλεκτρονικοί έλεγχοι μέσα σε 24 ώρες. Από τις αρχές του 2007 στο μικροσκόπιο εξειδικευμένων στελεχών οι μεγάλες εταιρείες.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Έλεγχος για τα επιτόκια. Παρέμβαση για τις υψηλές χρεώσεις μετά την αποκαλυπτική έκθεση της ΕΚΤ. Οι τράπεζες απειλούνται με κυρώσεις.

ΚΕΡΔΟΣ: Κυβερνητικά πυρά εναντίον των τραπεζών για τα επιτόκια. Για "προβλεπόμενες κυρώσεις" μίλησε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Π. Δούκας.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ύστατη προσπάθεια διάσωσης πόρων 1,7 δισ. ευρώ του Γ'ΚΠΣ. Το υπουργείο Οικονομίας ζητεί αύξηση κοινοτικής χρηματοδότησης σε 75%.