ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχειρηματικά δάνεια με εγγύηση του EGF μέχρι τέλος του έτους

13:26 - 24 Νοε 2022 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Επιχειρηματικά δάνεια με εγγύηση του EGF μέχρι τέλος του έτους
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις επιχειρήσεις που διεκδικούν χρηματοδοτήσεις με την εγγύηση του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων Pan-European Guarantee Fund (EGF).

Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της Εθνικής Τράπεζας και αφορά επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν λιγότερους από 250 εργαζομένους και διαθέτουν ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι €50 εκατ. ή συνολικό ετήσιο ισολογισμό που δεν ξεπερνά τα €43 εκατ.

Η χρηματοδότηση μπορεί να φτάσει μέχρι τα €5 εκατ. και καλύπτει ανάγκες σε κτιριακές υποδομές και μηχανολογικό εξοπλισμό, κεφάλαιο κίνησης ή αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων με ευνοϊκότερους όρους.

Όροι του προγράμματος

Οι ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι που παρέχονται με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του EGF μπορούν να καλύψουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη:

  • Δάνεια τακτής λήξης, για:
    • τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων
    • την κάλυψη αναγκών σε ρευστότητα
    • την αναχρηματοδότηση δανειακών υποχρεώσεων
  • Ανακυκλούμενα όρια, για την κάλυψη αναγκών ρευστότητας.

Όλες οι μορφές χρηματοδότησης του προγράμματος παρέχονται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο Euribor 3 / 6 μηνών πλέον περιθωρίου(1) και εισφοράς Ν.128/75. Ειδικά για τα δάνεια τακτής λήξης, η Εθνική Τράπεζα παρέχει την επιλογή σταθερού επιτοκίου για ένα μέρος ή για το σύνολο της διάρκειας του δανείου.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με την εγγύηση του EGF προσφέρει, επιπλέον, ευελιξία στην αποπληρωμή μέσω ισόποσων μηνιαίων, τριμηνιαίων ή εξαμηνιαίων δόσεων και δυνατότητα περιόδου χάριτος.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε

Για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει στα επιχειρηματικά σας σχέδια, ελάτε τώρα στην Εθνική Τράπεζα και συζητήστε με τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο. Στη συνέχεια, υποβάλλετε την αίτησή σας, μαζί με το επενδυτικό σας σχέδιο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το εν λόγω πρόγραμμα επωφελείται στήριξης από τον Μηχανισμό Εγγυήσεων του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων (EGF), που υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων με την οικονομική στήριξη των Κρατών Μελών που συνεισφέρουν στο EGF.

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις απορίες σας σχετικά με το πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων του EGF για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορείτε να δείτε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:27 - 24 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.