ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχυμένες κατά 90% οι συναλλαγές μέσω του app της Maersk

11:44 - 12 Μαϊ 2020 | Ναυτιλία
Ενισχυμένες κατά 90% οι συναλλαγές μέσω του app της Maersk
Νέα καινοτόμα εργαλεία αναπτύσσει ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας, προκειμένου να εξυπηρετήσει την ανάγκη για online υπηρεσίες, που ενισχύθηκε ιδιαίτερα στη διάρκεια της πανδημίας.

Η εφαρμογή της Maersk για online κρατήσεις για την αποστολή εμπορευμάτων είδε τις συναλλαγές της να αυξάνονται κατά 90% μέσα στο 2020. «Καθώς η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονταν από το σπίτι, οι πελάτες άδραξαν την ευκαιρία να διαχειριστούν τις υπηρεσίες logistics τους μέσω του app της Maersk», ανέφερε ο Carsten Frank Olsen, Head of eCommerce της Maersk. Ο ίδιος σημείωσε ότι, κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2020, οι συναλλαγές μέσω του συγκεκριμένου app κατά μέσο όρο άγγιξαν τις 70.000 την εβδομάδα.

Εν πολλοίς η σημαντική αύξηση της χρήσης της εφαρμογής της Maersk έγκειται στις γρήγορες και απλουστευμένες διαδικασίες, όπως το tracking και οι κρατήσεις containers, o προγραμματισμός των πλοίων, το live chat κ.ά., ενώ οι πελάτες της Maersk έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν μέσω χρεωστικής κάρτας και έξυπνων ψηφιακών λύσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:53 - 12 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.