ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρουαζιέρα: Ποιες εταιρείες παρέλαβαν νεότευκτα μέσα στο 2020

16:46 - 30 Δεκ 2020 | Ναυτιλία
Κρουαζιέρα: Ποιες εταιρείες παρέλαβαν νεότευκτα μέσα στο 2020
Μπορεί η πανδημία να επέφερε ισχυρό πλήγμα στην κρουαζιέρα, αλλά οι εταιρείες σχεδιάζουν το μέλλον, παραλαμβάνοντας νεότευκτα πλοία.

Ειδικότερα, 16 νέα κρουαζιερόπλοια παραδόθηκαν το τρέχον έτος, συμπεριλαμβανομένων τριών πριν το ξέσπασμα της κρίσης της πανδημίας, τα περισσότερα εκ των οποίων περιμένουν να βγουν για επίσημα ταξίδια στις θάλασσες με το νέο έτος.

Οι εταιρείες που παρέλαβαν τα νέα κρουαζιερόπλοια είναι η Regent Seven Seas Cruises, η Hurtigruten Cruises, η Virgin Voyages, η Ponant, η Celebrity Cruises, η Lindblad Expeditions, η American Cruise Lines, η Silversea Cruises, η Princess Cruises, η P&O, η Saga Cruises, η Mystic Cruises, η Costa και η Carnival.

Εκτενείς αναφορές έχουν γίνει για το Mardi Gras της Carnival Cruise Line, το οποίο είναι κατηγορίας XL, χωρητικότητας 180.000 τόνων και χρησιμοποιεί ως καύσιμο το LNG. Το Mardi Gras θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο, που ναυπήγησε ποτέ η Carnival Cruise Line και το πρώτο στη Βόρεια Αμερική, με καύσιμο LNG. Το νεότευκτο φέρει το ίδιο όνομα με το πρώτο πλοίο, το οποίο κυκλοφόρησε από την εταιρεία, το 1972 και έχει έξι φορές το μέγεθός του.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 30 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.