• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κοινό μέτωπο Μητσοτάκη-Γεννηματά: Χρειάζεται άλλη κυβέρνηση
13:34 - 31 Μαρ 2017

Κοινό μέτωπο Μητσοτάκη-Γεννηματά: Χρειάζεται άλλη κυβέρνηση

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Κοινή διαπίστωση στη συνάντηση του επικεφαλής της ΝΔ με την Φώφη Γεννηματά ήταν ότι για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την κυρία Γεννηματά, συζητήθηκαν:

-Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και η οικονομία.

-Οι αρνητικές συνέπειες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της Κυβέρνησης.

Το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία που επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών, σημειώνεται. Κοινή διαπίστωση, με την οποία εξάλλου συμφωνεί και η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων, αποτελεί ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη Κυβέρνηση.

«Προφανώς, τα δύο Κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης», σημειώνουν πηγές της Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με τον Επικεφαλής του Κινήματος Το Ποτάμι κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όλες οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς Αρχηγούς θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.