ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση: Ξεχωρίζουν τρεις στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

16:05 - 06 Νοε 2021 | Πολιτική
Δημοσκόπηση: Ξεχωρίζουν τρεις στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» δίνει μια πρώτη εικόνα για τις τάσεις που δημιουργούνται στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση φαίνεται πως η μάχη του δεύτερου γύρου παίζεται ανάμεσα στους Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο και Γιώργο Παπανδρέου.

Η έρευνα της GPO δείχνει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται στην pole position, με ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του κ. Παπανδρέου και του κ. Ανδρουλάκη, αλλά οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές.

Από την έρευνα προκύπτει ότι καλύτερη θέση στην προεκλογική αφετηρία έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος καταγράφει προβάδισμα τόσο ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ (στις εθνικές κάλπες του 2019) όσο και μεταξύ του συνόλου των ψηφοφόρων που προτίθενται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές κάλπες. Ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά με διαφορές που αφήνουν ανοικτό το αποτέλεσμα για κάθε θέση στην αρχική τριάδα.

Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης, κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά, που μπορεί ωστόσο να παίξουν τον ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα είτε παραμείνουν στην κούρσα έως τις 5 Δεκεμβρίου είτε αποχωρήσουν νωρίτερα.

Στην ευρύτερη δεξαμενή πιθανών ψηφοφόρων ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγράφει ποσοστό 28,8% (27,2% στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Παπανδρέου 25,2% (25,8%), ο Νίκος Ανδρουλάκης 24,7% (25,4%), ο Παύλος Χρηστίδης 6,2% (6,2%), ο Παύλος Γερουλάνος 4,3% (4,3%) και ο Χάρης Καστανίδης 4,1% (3,7%).

Τελευταία τροποποίηση στις 16:06 - 06 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.