ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προειδοποιεί με αυστηρούς ελέγχους η ΕΛΑΣ: Μη συγκεντρώνεστε σε πλατείες-σπίτια

15:42 - 06 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Προειδοποιεί με αυστηρούς ελέγχους η ΕΛΑΣ: Μη συγκεντρώνεστε σε πλατείες-σπίτια
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποιεί για αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ σχετικά με τις μετακινήσεις κατά την περίοδο του lockdown.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης συμμετείχε νωρίτερα σε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, του υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, του υφυπουργού Άκη Σκέρτσου, των ΓΓ Εμπορίου και Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου, του αρχηγού της ΕΛΑΣ και του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά απηύθυνε έκκληση σε όλους «μη συγκεντρώνεστε τα βράδια σε διάφορα σημεία. Μη συγκεντρώνεστε πολλοί άνθρωποι στα σπίτια. Ουσιαστικά έτσι εξυπηρετούμε τη διάδοση» προειδοποιώντας ότι «θα υπάρξουν σαρωτικοί έλεγχοι αυστηροί έλεγχοι παρουσία εισαγγελέων, έτσι ώστε να αποτραπούν φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν και δημιούργησαν μεγάλη ζημιά».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα διόδια όλης της χώρας, για αυτούς που θα επιστρέψουν μετά την έξοδο των τελευταίων ημερών υπενθυμίζοντας ότι επιτρέπεται η επιστροφή μετά το Σάββατο το πρωί, μόνο σε εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία στον τόπο επιστροφής τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.