• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου τα έπιναν παρέα
08:37 - 28 Σεπ 2018

Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου τα έπιναν παρέα

  Όσο ο Αλέξης Τσίπρας και η κουστωδία του παραμένουν στις ΗΠΑ και απ’ ό,τι φαίνεται το διασκεδάζουν δεόντως, το οικονομικό επιτελείο αρχίζει να ζοριζεται σοβαρά. 

Τι θα γίνει με τις συντάξεις; Πότε θα ξέρουμε και πώς θα χειριστεί το θέμα η κυβέρνηση, καθώς τα δεδομένα δεν επιτρέπουν και πολλούς ελιγμού; Αποφάσεις των δανειστών δεν αναμένονται πριν τις αρχές Δεκεμβρίου και οι συνταξιούχοι θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει από τις αρχές του έτους.

Την ερχόμενη εβδομάδα πρέπει να κατατεθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού και όλοι αναμένουν να δουν αν θα περιλαμβάνει την περικοπή ή αν η κυβέρνηση θα κάνει ότι την ξέχασε και.. βλέποντας και κάνοντας.

Όλοι αυτοί οι πονοκέφαλοι δεν φάνηκε πάντως να απασχολούν και πολύ τους δύο συναρμόδιους υπουργούς Εφη Αχτισόγλου και Ευκλείδη Τσακαλώτο, το βράδυ της Πέμπτης, που τα έπιναν παρέα σε μπαρ της οδού Κολοκοτρώνη.

Πιθανώς και να συζητούσαν το θέμα, ίσως να αναζητούσαν και κάποια νέα εκδοχή για το πώς θα απευθυνθούν στους εβδομηντάρηδες έπειτα από όλα τα όμορφα που έχουν πει ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών.

Πάντως οι αυτόπτες μάρτυρες μας διαβεβαίωσαν: Η κατανάλωση αλκοόλ των δύο υπουργών ήταν λελογισμένη. Μπύρες έπιναν και μοιράστηκαν μόνο μία σαλάτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28/09/2018 - 08:48