• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:09 - 12 Σεπ 2006

Τα βλέμματα στο εξωτερικό

Σε φάση συσσώρευσης αναμένεται να παραμείνει και σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω της περιορισμένης ειδησεογραφίας και της απουσίας καταλυτών. Συνεπώς, την τάση θα διαμορφώσουν οι ξένες αγορές.

Aspis Bank

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να κινηθούν ανοδικά και η εγχώρια αγορά θα ακολουθήσει τη διεθνή τάση.

Proton

Θετικό άνοιγμα αναμένεται στην Ευρώπη και στο ΧΑ, η τάση αναμένεται από το εξωτερικό, εξαιτίας της περιορισμένης επιχειρηματικής ειδησεογραφίας.

Marfin

Συνέχεια στη συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένεται στο ΧΑ.

Eurobank AXE

Σταθεροποιητική συνεδρίαση αναμένεται και η σημερινή, καθώς η ειδησεογραφία παραμένει περιορισμένη και δεν υπάρχει σημαντικό καταλύτης. Η τάση θα αναζητηθεί στις ξένες αγορές.

Fortius Finance

Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνεται η κίνηση του Γ∆ γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με το πρόσημό του να εξαρτάται από την πορεία των δεικτοβαρών μετοχών. Από τεχνικής απόψεως, ως θετικό στοιχείο εκλαμβάνεται η διατήρηση του Γ∆ πάνω από τις 3,900 μονάδες.