13:30 - 22 Νοε 2010

Γιούνκερ: Τον Ιανουάριο η πρώτη δόση στην Ιρλανδία

Τον ερχόμενο Ιανουάριο ενδέχεται να εκταμιευτεί στην Ιρλανδία η πρώτη δόση του πακέτου στήριξης, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Εκτιμούμε ότι η πρώτη δόση των χρημάτων θα εκταμιευτεί εντός του Ιανουαρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.Ο Γιούνκερ σημείωσε επίσης ότι τα προβλήματα της Ιρλανδίας δεν πρόκειται να εξαπλωθούν και στα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις ορισμένων αναλυτών.
Τον ερχόμενο Ιανουάριο ενδέχεται να εκταμιευτεί στην Ιρλανδία η πρώτη δόση του πακέτου στήριξης, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Εκτιμούμε ότι η πρώτη δόση των χρημάτων θα εκταμιευτεί εντός του Ιανουαρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.
Ο Γιούνκερ σημείωσε επίσης ότι τα προβλήματα της Ιρλανδίας δεν πρόκειται να εξαπλωθούν και στα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις ορισμένων αναλυτών.