• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ρέντσι σε Πούτιν: Πρέπει να έχουμε ενότητα κατά της τρομοκρατίας
10:40 - 16 Νοε 2015

Ρέντσι σε Πούτιν: Πρέπει να έχουμε ενότητα κατά της τρομοκρατίας

«Πρέπει να έχουμε ενότητα, πρώτα και κύρια, στη μάχη κατά της τρομοκρατίας», ανέφερε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, απευθυνόμενος στον Ρώσο πρωθυπουργό, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της συνόδου της G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος ενημέρωσε τον Ιταλό πρωθυπουργό ότι η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέτασης του υλικού που συνδέεται με τη συντριβή του αεροσκάφους στην Αίγυπτο τον περασμένο μήνα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πούτιν είχε την Κυριακή συνάντηση και με τον αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της G20 με τον οποίο συζήτησε για τη συριακή κρίση και με τον οποίο συμφώνησε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μία πολιτική μετάβαση στη χώρα, που θα περιλαμβάνει και συνομιλίες με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών.