• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Αρχές Απριλίου το δείπνο Αναστασιάδη – Ακιντζί
13:35 - 27 Μαρ 2017

Αρχές Απριλίου το δείπνο Αναστασιάδη – Ακιντζί

Για την Κυριακή 2 Απριλίου έχει προγραμματιστεί το δείπνο του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη.

Το δείπνο θα παραθέσει στο ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία συζητήσουν με ειλικρίνεια τις θέσεις και τις προθέσεις τους. Επισημαίνοντας ότι οι συνομιλίες διακόπηκαν για ασήμαντο λόγο, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταστεί δυνατή η επανάληψή τους.

Παρόλα αυτά συνέστησε υπομονή και αναμονή μέχρι το δείπνο, για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα καταστεί δυνατή η συνέχιση της διαδικασίας των συνομιλιών.