• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του πλούσιου ζευγαριού στον Καναδά
14:37 - 17 Δεκ 2017

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του πλούσιου ζευγαριού στον Καναδά

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου ενός από τα πιο πλούσια ζευγάρια του Καναδά, καθώς οι Αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο ο πολυεκατομμυριούχος σύζυγος Μπάρι Σέρμαν να σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καναδικού Τύπου, η καναδική αστυνομία θεωρεί τους θανάτους ύποπτους και δεν αποκλείει κανέναν ενδεχόμενο.

Ο Σέρμαν, ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex Inc, και η σύζυγός του, Χάνεϊ, βρέθηκαν νεκροί μέσα στην έπαυλή τους στο Τορόντο, την Παρασκευή.

Οι εφημερίδες Globe and Mail και Toronto Sun, επικαλούμενες αστυνομικές πηγές, ανέφεραν ότι τα πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε ένα κιγκλίδωμα, στην άκρη της πισίνας, στο υπόγειο του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο 75χρονος Μπάρι Σέρμαν να σκότωσε τη σύζυγό του, να κρέμασε το πτώμα της και μετά να απαγχονίστηκε και ο ίδιος.