• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Brexit: Εντείνονται οι συνομιλίες κυβέρνησης και Εργατικών
15:49 - 09 Απρ 2019

Brexit: Εντείνονται οι συνομιλίες κυβέρνησης και Εργατικών

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Συνεχίζονται την Τρίτη οι συνομιλίες ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους Εργατικούς με στόχο την εξεύρεση μίας λύσης για τη συμφωνία της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ και τον σκιώδη υπουργό Οικονομικών Τζον Μακντόνελ εντείνονται οι διαβουλεύσεις.

Από την πλευρά της κυβέρνησης θα συμμετέχουν επίσης στην ομάδα των συνομιλιών ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκοβ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ο υπουργός για το Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ, ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Γκρεγκ Κλαρκ και ο υπεύθυνος κομματικής πειθαρχίας Τζούλιαν Σμιθ, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Πριν από τη συνάντηση, ο Τζον Μακντόνελ σε δηλώσεις του στο Ουεστμίνστερ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν έχει διαφοροποιήσει τη θέση της σε ό,τι αφορά το αίτημα των Εργατικών για τελωνειακή ένωση, "ούτε καν τη γλωσσική της διατύπωση", ενώ για το περιεχόμενο των σημερινών συνομιλιών είπε ότι θα περιμένει να δει τις προτάσεις της κυβέρνησης.