Ο Πρόεδρος τουNymex Holdings Richard Schaeffer δήλωσε ότι οποιαδήποτε μεταβίβαση θα πρέπει να είναι συμβατή με την τρέχουσα τιμή της μετοχής, ενώ επισήμανε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.
Η μετοχή, η οποία χθες σημείωσε άνοδο 2,6%, έχει υποχωρήσει κατά 4,2% την τρέχουσα χρήση.
Αν και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία δεν κατονομάζειτους συνομιλητές, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το Nymex Holdings εξετάζει την πώληση είτε στο NYSE Euronext είτε στο Deutsche Boerse είτε στο CME Group.
Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία ενδέχεται να προχωρήσει σε απολύσεις τουλάχιστον 150 εργαζομένων, ενώ στα σχέδιά της περιλαμβάνεται και η πώληση των κεντρικών της γραφείων στο Manhattan, πώληση η οποία θα φέρει στα ταμεία της εταιρείας το ποσό των 500 εκατ. δολαρίων.



