• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
20:32 - 09 Μαρ 2010

Επενδύσεις 6 εκατ. ευρώ σχεδιάζει το 2010 η Autogrill στην Ελλάδα

Περίπου 6 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να επενδύσει το 2010 η Autogrill στην Ελλάδα ενώ στα 14 εκατ ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στην Ελλάδα όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Autogrill, κ. Giorgio Minardi στην επίσημη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Autogrill Hellas στην Ελλάδα για φέτος.
Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο πρέσβης της Ιταλίας στην Αθήνα, κ. Gianpaolo Scarante αναφέρθηκε ότι για το 2010 ο ιταλικός όμιλος έχει σχεδιάσει μια στρατηγική προώθησης και περαιτέρω εξάπλωσής του στην Ελλάδα, στα πλαίσια της οποίας προβλέπεται ειδικότερα η ενίσχυση της παρουσίας του στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, με τα εγκαίνια ενός νέου σημείου εστίασης αλλά και η κατασκευή τριών νέων συγκροτημάτων κατά μήκος των αυτοκινητόδρομων της κεντρικής Ελλάδας.

Η Autogrill είναι εταιρία με δεσπόζουσα θέση στην παγκόσμια αγορά στον τομέα του "Food & Beverage" και της παροχής υπηρεσιών προς τους ταξιδιώτες, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1997 και, με πάνω από 200 υπαλλήλους, κατοχύρωσε μια εδραιωμένη και διάσπαρτη παρουσία σε όλη την χώρα.