• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μέχρι τις 20/2 οι προτάσεις για το Σήμα Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών
11:14 - 04 Φεβ 2014

Μέχρι τις 20/2 οι προτάσεις για το Σήμα Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών

Σε τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για τη δημιουργία του Σήματος Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, που θα ενσιχύσει το Brand Ελλάδα τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό εν όψει του ανοίγματος της αγοράς, στο φόντο της έκθεσης του ΟΟΣΑ.
Σημειώνεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης στη διαμάχη που έχει προκύψει για το γάλα έχει δεσμευτεί ότι πέρα από τη χρονική σήμανση θα υπάρχει κι ένδειξη εντοπιότητας του προϊόντος. Ενόψει, μάλιστα, της λήξης της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για τη δημιουργία του Σήματος Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στις 20 Φεβρουαρίου, το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους.
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από Επιτροπή που έχει ήδη οριστεί ενώ για τα τρία επικρατέστερα σήματα προβλέπεται και χρηματικό έπαθλο ύψους 2000, 3000 και 5000 ευρώ αντίστοιχα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στη Διεύθυνση Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (τηλ. 2131514282, FAX , ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) έως τις 20-2-2014 και ώρα 12.00, αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.