• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μητέρα έριξε το παιδί και έπεσε από τον πέμπτο όροφο
20:59 - 19 Μαρ 2019

Μητέρα έριξε το παιδί και έπεσε από τον πέμπτο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία μητέρα που πήδηξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατζαντώνη στον Νέο Κόσμο, αφού είχε πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι. 

Από την πτώση η νεαρή μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ωστόσο η πτώση του παιδιού ανακόπηκε από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί κατέβαλλαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς το παιδί κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, «το κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40»

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 16.30 περίπου, μπροστά στα έντρομα μάτια των περιοίκων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.