• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
19:26 - 23 Ιουν 2011

Τσαμαζ (ΟΤΕ): Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγχώνευση με την Cosmote

Το μετασχηματισμό του ΟΤΕ ώστε η εταιρεία να είναι έτοιμη όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να συγχωνευτεί με τη θυγατρική της Cosmote, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος του κ. Μ. Τσαμάζ.

Μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ο επικεφαλής της υπογράμμισε ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να αντέξει το σημερινό τρόπο λειτουργίας του και να χαράξει την πορεία προς το μέλλον, χωρίς να θιγούν κεκτημένα του παρελθόντος.

Πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα προς τους εργαζομένους για την ανάγκη μείωσης του λειτουργικού κόστους της εταιρείας, καθώς ο ΟΤΕ λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και έως σήμερα δεν έχουν καταγραφεί μειώσεις στους μισθούς, όπως συνέβη και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Αναφερόμενος στην πτωτική πορεία των μεγεθών του οργανισμού, ο κ. Τσαμάζ σημείωσε ότι σε αυτό οδηγούν η ύφεση, ο αυξημένος ανταγωνισμός στον κλάδο, καθώς και ο τρόπος λειτουργίας και η εταιρική κουλτούρα.